Svečana ceremonija 2019
Svečana dodela Regionalnih nagrada BIZNIS PARTNER 2019
6. novembar, 2019.
Hotel Crowne Plaza, Beograd



18.00h Svečani koktel dobrodošlice
Hol ispred sala Atlanik i Pacifik
Prezentacija korporativnog stila poslovanja i proizvodnog programa nagradjenih kompanija

Ugledne zvanice iz privrednog, kulturnog i javnog života regiona imaće priliku da se upoznaju sa korporativnim stilom poslovanja i proizvodnim programom nagrađenih kompanija.
Ovo je takođe prilika da se nagrađene kompanije upoznaju i predstave potencijalnim investitorima, kao i da steknu nova i učvrste postojeća poslovna partnerstva.



19.00h Press konferencija
Baltic Room

Brojnim predstavnicima štampanih i elektronskih medija iz regiona, Predsednik i članovi Komisije će obrazložiti metodologiju izbora i proglašenja ovogodišnjih laureata.

Promocija ekskluzivne publikacije BIZNIS PARTNER 2019.



20.00h Svečana ceremonija dodele nagrada
Sala Atlanik i Pacifik
Svečana večera uz prigodan program

Svečanoj dodeli nagrada uz multimedijalno predstavljanje nagrađenih kompanija prisustvuju brojni poslovni partneri, ugledni privrednici, članovi diplomatskog kora, predstavnici velikog broja medija i druge uvažene ličnosti iz javnog i kulturnog života regiona.

Čin uručivanja nagrade /statuete i povelje/ direktoru, prati sažeta priča o kompaniji i emitovanje spota ili kraće reportaže na video-bimovima.

Posebna i svakako, najlaskavija nagrada BEST PARTNER 2019 biće dodeljena pri kraju svečane ceremonije samo jednoj među nagrađenim kompanijama koju tajnim glasanjem izaberu ovogodišnji laureati.


Svečana večera
Ceremoniju dodela nagrada i svečanu večeru prati poseban zabavni program u kome učestvuju istaknuti umetnici iz regiona.
Direktan prenos svečanosti moći će se pratiti na www.massmediainternational.rs

Za predstavnike svake od nagrađenih kompanija rezervisan je poseban sto za 6 /šest/ osoba.


Za sve dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju:
+ 381 (0)11 / 63 00 925 ili office@bpartner.co.rs