Kategorije
Regionalni Biznis Partner 2019 dodeljuje se jednoj najboljoj kompaniji iz svake od zemalja Regiona /Slovenija, Mađarska, Rumunija, Hrvatska, BiH, Crna Gora, Albanija, Severna Makedonija, Bugarska, Grčka, Kipar, Turska/.

Biznis Partner 2019 dodeljuje se najboljim kompanijama iz različitih delatnosti koje su registrovane na teritoriji Republike Srbije.

Media Biznis Partner 2019 dodeljuje se medijskoj kući koja je dala izrazitu podršku poslovnim subjektima u regionu.Specijalne nagrade:

Eko-Biznis Partner 2019 dodeljuje se kompaniji koja je u svom poslovanju pokazala izuzetnu ekološku svest i brigu o zaštiti životne sredine.

Biznis Partner Plus 2019 dodeljuje se kompaniji koja je pokazala najviši stepen društvene odgovornosti i brige o lokalnoj zajednici.

Edu-Biznis Partner 2019 dodeljuje se instituciji ili organizaciji koja je dala izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i veština menadžera u Regionu.

Biznis Partner Extra 2019 dodeljuje se instituciji ili organizaciji koja je dala poseban doprinos stabilizaciji poslovne klime i razvoju poslovne saradnje u regionu.


Posebna i svakako, najlaskavija nagrada BEST PARTNER 2019 biće dodeljena na kraju svečane ceremonije samo jednoj od nagrađenih kompanija koju tajnim glasanjem biraju isključivo ovogodišnji laureati.